T. +34 972 205 816
tel
Suport OnlineDemostració de productes i serveis
Suport tècnic online
Suport i Demostracions
Des de CCALGIR oferim suport en línia quan ho necessiti, ja sigui per resoldre algunes incidències dels nostres programes, o demostracions en línia, una solució ideal per establir un primer contacte, i conèixer les funcionalitats de les nostres aplicacions.
Contacti'ns

Contacti'ns

Pot contactar amb nosaltres trucant, en horari d’oficina, al telèfon (+34) 972 205 816 o omplint el formulari de contacte. En breu, el nostre equip es posarà en contacte amb vostè. No dubti en fer-nos arribar qualsevol consulta, estem a la seva disposició per atendre’l.
ENVIÏ'NS UN CORREU
Portal Demostració

Portal Demostració

Vol conèixer EUROMUS? A partir de les Demostracions de Producte obtindrà un primer contacte amb la solució, i podrà conèixer les característiques i potencial d’aquest. Els nostres assessors l’atendran al moment, resolent qualsevol consulta que pugui sorgir. Premi el següent link per obtenir les dades d’accés a la demostració.
ACCEDIR AL PORTAL DEMOSTRACIÓ
Suport al Client

Suport al Client

Gràcies al Suport Online Remot, el nostre Equip Tècnic pot resoldre qualsevol incidència de forma àgil, evitant desplaçaments i minimitzant el temps de resposta. Premi el següent link i indiqui el codi ID de l’aplicació per iniciar la sessió.
ACCEDIR A SUPORT REMOT
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.