T. +34 972 205 816
tel
Coneix els nostres mòdulsMúltiples opcions per personalitzar
EUROMUS a la seva organització
Millori la seva estratègia online
Les eines tecnològiques esdevenen una bona oportunitat al servei dels equipaments culturals, per això els mòduls MUSLINK permeten la comercialització online de les seves activitats, aconseguint més vendes directes, reduint comissions i despeses de distribució. Totalment integrat amb el sistema de gestió EUROMUS.
Venda d'entrades per Internet
Muslink Vendes
Tingui el seu propi sistema de venda d'entrades online, on donar informació en temps real de la disponibilitat i capacitat de les activitats que ofereixen, i que el mateix temps l'usuari pugui comprar les seves entrades, i que tota aquesta informació quedi reflectida online a la gestió EUROMUS existent, pel canal corresponent
Venda d'entrades numerades i cicles per Internet
Muslink venda Numerada
Amb aquest mòdul podrà posar a la venda les seves activitats numerades amb assignació de Fila / Butaca a internet,  així mateix com les activitats amb cicles, tipus pel·lícules, espectacles, i documentals.
Reserves per web
Muslink Reserves
El nostra sistema de reserves online, permetrà al seu client consultar disponibilitat i reservar a través de la seva pàgina web. Podrà cobrar les reserves per avançat amb el servei de prepagament.  D’aquesta forma, el seu centre podrà incrementar els ingressos directes 24 hores al dia, durant tot l’any.
Pagament de reserves per Internet
Muslink Pagament
Aquest mòdul permet que les reserves online, es puguin pagar a posteriori amb targeta, a més el propi client podrà visualitzar les reserves, comprovar quines reserves estan pagades i imprimir, si ho desitja, visualitzar els comprovants de les reserves pagades. També permet editar les reserves, o bé anul·lar-les.
Venda d'Articles per Internet
Muslink Venda d'Articles
Disposi de la seva botiga online, des d’on podrà vendre els articles de botiga o marxandatge a internet 24 hores al dia, durant tot l’any.
Inscripció i Renovació Amics per Web
Muslink Amics
Faciliti a l'amic renovar o inscriure's de manera ràpida i senzilla, i que faci el pagament online de manera segura i gaudeixi així d'un munt d'avantatges
Cursos per web
Muslink Cursos
Doni informació des de la seva pròpia web corporativa en temps real de la disponibilitat i capacitat de cursos que ofereixen, així com que l'usuari que accedeixi al web pugui fer la inscripció  de cursos en temps real, i que aquestes compres quedin reflectides on line a la Gestió EUROMUS, pel canal de venda internet.
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.