T. +34 972 205 816
tel
Coneix els nostres mòdulsMúltiples opcions per personalitzar
EUROMUS a la seva organització
EUROMUS consta de diversos mòduls que cobreixen les necessitats els diferents àrees i processos relacionats amb la gestió dels seus visitants.
La plataforma EUROMUS permet integrar-los de forma progressiva, adaptant la solució a les necessitats que el seu centre té en cada moment.
Enquestes
Conegui l’opinió dels seus clients i visitants
Realitzi  enquestes als seus visitants que podran respondre en el moment de la venda, o bé després de la visita.
Validació entrada
Validi les entrades dels seus visitants d’una forma ràpida
Facilita que les entrades emeses als  visitants s’identifiquin amb un codi de barres o QR, per una fàcil i àgil lectura, en el control d’accés. Ofereix la possibilitat de realitzar consulta d’entrades en temps real des del programari de Gestió Cultural EUROMUS7.
Club d’Amics
Fidelitzi als seus visitants i creï una comunitat
Amb aquest mòdul podrà gestionar els amics, sense haver de dependre d'una gestió externa, des de l'emissió de les targetes de fidelització, i el control d'accés , fins a la gestió dels rebuts, i l'elaboració d'informes.
Veure mòdul Internet
Gestió de Cursos
Amplií les línies de negoci amb noves activitats i gestioni-les senzillament
Gestioni les preinscripcions, inscripcions, i ocupació a Cursos/Conferències. Gestioni fàcilment les llistes d'espera, control de pagaments, emissió de diplomes, certificats d' assistència, etiquetes i budgets identificatius.
Veure mòdul Internet
Agències i TTOO
Gestioni de forma àgil els acords amb agències de viatges i tour operadors
Gestioni els acords amb agències de viatges i tour operadors. Tingui control de les places cedides, i asseguri el cupo el temps que ho desitgi. Controli les comissions acordades.
Venda per expenedors automàtics
Ampliï els seus punts de venda
Si incorpora aquest mòdul podrà fàcilment gestionar i configurar la venda per aquest canal. Disposarà d'un canal més per a vendre les seves entrades, minimitzant així les cues.
Control d'accessos
L'aforament a les seves instal·lacions sempre controlat
Gestioni l'activació de torns d'accés o lector mòbil, i extreu-ne la informació de l'aforament real.
Abonaments i passis
Amplii les opcions de venda
Amb el mòdul d'abonaments tindrà la possibilitat de crear abonaments nominals o no nominals, amb un retorn d'us d'aquest.
Entrades numerades
Assignació de Fila – Butaca de forma senzilla
Si disposa d'espais amb butaques numerades, amb el mòdul d'Entrada Numerada, podrà posar a la venda les seves activitats amb assignació de Fila / Butaca. Així mateix podrà posar aquestes activitats online, sempre i quan disposi del sistema de venda online.
Veure mòdul Internet
Serveis automàtics
Automatització de tasques i avisos
Amb aquest mòdul podrà programar serveis que s’han d’executar automàticament, enviament per correu electrònic d'avisos de reserves pendent de pagament, enviament de butlletins, anul•lació automàtica de reserves en cas de no pagament, enviament de factures i comprovants de reserves generades per internet, en el cas de disposar dels mòduls MUSLINK.
Casals i Sortides Escolars
Una gestió eficient per la gestió de casals i grups infantils.
Gestioni els seus casals o colònies d'estiu incorporant aquest mòdul, que li permetrà portar un control absolut de tot el procés de reserva.
Pagament targeta
Pagament electrònic, controlat i ràpid.
Si incorpora datà-fons en els seus punts de venda podrà gestionar els seus pagaments amb targeta ràpidament i sense errors.
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.