T. +34 972 205 816
tel
Formació de la darrera versió d’ Euromus al MNAT

Amb la creació de l'Agència Catalana de Patrimoni cultural, agència encarregada de gestionar tots els monuments propietat de la Generalitat de Catalunya, s'ha apostat per implantar a tots els centres oberts a la visita pública, un sistema de gestió integral que permeti agilitzar i automatitzar el control d’explotació de visitants, reserves i venda d’entrades i articles, i per això s'ha fet la instal·lació de l’aplicació Euromus als centres que no el tenen i es s'han actualitzat les versions antigues als centres que ja en disposen. L’objectiu es aconseguir una major socialització i comercialització de tots els equipaments.

Avui s’ha fet la darrera de les formacions en el Museu Arqueològic de Tarragona (MNAT), de totes les sessions programades.

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.