T. +34 972 205 816
tel
Casos d'ÈxitMuseus, Cellers, Parcs Temàtics i Centres Culturals
Gestionats amb èxit gràcies a EUROMUS
Consulti els nostres projectes més recents a Cellers. A més pot donar una ullada als nostres clients.
Bodegues Torres· Pacs del PenedèsLa Bodega PACS DEL PENEDÈS, de la Familia Torres, és un entre enoturístic situat en un lloc privilegiat, que ofereix un gran ventall de posibilitats d’oci i cultura.Pagos del ReyUn projecte que neix de Pagos del Rey S.L, amb l'objectiu d'enriquir una zona amb un valor vinícola poc extès, centrada en l'enoturisme com a principal protagonista, que fa un recorregut a les principals bodegues de Pagos del Rey situades a Olmedillo de Roa, Fuenmayor i Rueda.
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.