T. +34 972 205 816
tel
EUROMUSInnovació en Cultura, una experiència única
Museus, Cellers i Centres de Visitants
Presentació
Tecnologia al servei de la cultura, l'oci i l'Espectacle


La solució integral EUROMUS, desenvolupada i dissenyada per CCALGIR, facilita als centres culturals la gestió i relació amb els seus visitants, aconseguint que la visita sigui una experiència de qualitat, minimitzant les cues, i controlant l’aforament als diferents espais per garantir el millor confort. EUROMUS és també l’eina òptima per a la gestió administrativa i organitzativa del centre. Dóna resposta a totes les necessitats, tals com la venda d’entrades i articles per taquilles i online, la gestió de reserves, les tasques de facturació, i poder realitzar accions de màrqueting, per tal de captar nous visitants, fidelitzar els existents, i establir les estratègies comercials més convenients.

L’arquitectura modular d’Euromus permet la integració d’altres funcionalitats de manera que el programa pot créixer paral·lelament per garantir la incorporació de noves funcions que cobreixen les diverses àrees i processos relacionats segons necessitats del centre cultural.

EUROMUS és una plataforma fruit d’un llarg desenvolupament i d’una àmplia experiència acumulada, i del recull de les necessitats de tot tipus de centres culturals. A partir d’aquí, i de forma evolutiva, s’ha convertit en una solució global i integrada, que permet a tot tipus d'institució cultural ser més eficient en la seva gestió operativa.

La nostra experiència de més de 15 anys, i el número de clients que confia en EUROMUS, ens avala.

Millori la seva gestió, evolucionem plegats

EUROMUS és una aplicació dissenyada per donar una resposta eficient a les necessitats del dia a dia en de qualsevol Museu, Centre Cultural, Centre de Visitants, Museus, Cellers i Bodegues, Parcs Aquàtics i Centres d’Oci.

Què pot solucionar i millorar amb un sistema integral com EUROMUS?

 • Control de la seva programació i visites en un únic sistema.
 • Control de tots els processos de venda d’entrades des de tots els canals (taquilles, per web, mòbil o per Terminals automàtics)
 • Control de tots els processos de reserva d’activitats des de tots els canals (telèfon, mail, internet)
 • Gestió i venda de les entrades online, des de la plataforma web
  • a.    Vendes directes
  • b.    Multiactivitat i Multidata
  • c.    Cistella de la compra
  • d.    Tiquet “Print-at-Home”
 • Gestió i reserves online per clients (agencies de viatges, TTOO, escoles)
 • Gestió de reserves d’espais
 • Venda d’abonaments, paquets i promocions
 • Gestió de la Facturació i informes de vendes.
 • Venda de productes i marxandatge
 • Explotació de dades Estadístiques
 • Gestió de Públics: Disposar d’una base de dades d’escoles i clients centralitzada i fer campanyes de màrqueting i publicitat que ajudin a conèixer millor els seus visitants i a difondre els serveis del seu equipament
  Sistema integrat de Newsletter i CRM (customer relatioship management) per a l’organització i seguiment d’accions comercials
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Arquitectura Modular

EUROMUS consta de diversos mòduls per tal d’oferir una solució sòlida a les diferents àrees i processos dels diferents Museus, Centres Culturals, Bodegues i Parcs d’Oci. El fet de tractar-se d’una aplicació amb arquitectura modular, permet integrar-los en qualsevol moment, segons necessitats de cada equipament cultural.

L’alt grau de personalització, converteix a EUROMUS en la plataforma idònia per qualsevol tipus d’equipament cultural, independentment del seu tamany, recursos o nombre de visitants.

L’arquitectura modular permetrà créixer en funcionalitats tant diverses i necessàries com:

 • Sistema de venda d’entrades online
 • Gestió de reserves online
 • Gestió i creació de cursos
 • Venda directe sense intermediació
 • Gestió del Club d’Amics del Centre
 • Gestió i edició d’Enquestes i explotació de resultats
 • Control i gestió dels acords amb agències turístiques i TTOO . Gestió de cupos
 • Venda per terminal automàtics

banners315_moduls_catbanners315_online_cat

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Gestió cultural totalment parametritzable

EUROMUS és parametritzable per adaptar-se al funcionament de cada centre cultural.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Solució Integral: Tot tipus d'entrada en un sol sistema

Amb EUROMUS aconseguirà incrementar els seus punts de comercialització i veure créixer les vendes, per arribar el màxim de clients potencials.

El gran nombre d’equipaments culturals que confia amb EUROMUS, ens ha permès dissenyar una solució que dona resposta a les necessitats de gestió global de venda, reserves i gestió de la programació i capacitat del seu negoci.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Destacat interior1
EUROMUS permet disposar d'un sistema segur i àgil, per gestionar fàcilment les cues i donar el millor servei al visitant.
Llegir més
Destacat interior2
Podrà gestionar les reserves, i tenir un control absolut dels seus visitants amb una única gestió, sense dependre de programaris externs.
Llegir més
Demostració EuromusContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Contactar

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.