T. +34 972 205 816
tel
EUROMUSLa solució a les necessitats dels Centres Culturals
Una aplicació modular i adaptable
Perquè Euromus
Millori la productivitat dels seus processos de gestió

EUROMUS, és la solució integral que li facilitarà les tasques diàries de gestió dels visitants al seu Museu, Monument, Centre Cultural, Bodega o Parc d’Oci.

Actualment, els canvis en l'entorn social, econòmic i tecnològic, constitueixen un repte d'adaptació i evolució pels Centres Culturals i la forma de gestionar-los. EUROMUS, plataforma tecnològica concebuda des de CCALGIR, es un sistema integral i modular que combina la gestió de visitants per a la venda i reserva d’entrades i de les diferents activitats a través de diferents canals (taquilles presencials, terminals automàtics i Internet), i l'explotació d'aquests visitants a partir d'eines econòmiques, estadístiques, seguiment, mailings, etc.

Els nostres valors es basen en una sèrie de paràmetres:

Proveïdor Únic

CCALGIR ha desenvolupat íntegrament l’aplicació de Gestió Cultural EUROMUS, com a resposta a les necessitats del sector de millorar el seu model de gestió, i desenvolupar noves eines, per tal de donar un valor afegit, en un futur marcat per la innovació, amb l’objectiu de donar el millor servei als seus clients.

Fiablilitat / Seguretat

La fiabilitat i Seguretat son de summa importància en qualsevol equipament cultural, per això la informació i dades d’ EUROMUS es troben allotjades en el servidor ubicat en les instal·lacions del client, i aquest n'és el propietari. EUROMUS Permet la definició de perfils d'usuari, amb permisos i jerarquies per establir diferents nivell d’accés a les dades.

Producte MODULAR. S'adapta a la mida de cada client

L'aplicació pot ampliar-se de forma escalar, per ajustar EUROMUS a les noves necessitats de la seva empresa.

Molts centres culturals fidelitzen els seus visitants amb un carnet d'AMIC, posen a disposició de les empreses espais a on realitzar convencions, reunions, fan cursos, ofereixen les seves activitats a mode de Abonaments, disposen d'auditoris amb seients numerats, i aquesta gestió moltes vegades els és difícil ja que depenen de diverses eines per gestionar-ho tot. Doncs amb EUROMUS disposa de totes aquestes utilitats amb una única gestió.

banners315_online_catbanners315_moduls_cat

Perdurable en el temps

Contem amb un equip de desenvolupadors enginyers altament qualificats per cobrir qualsevol repte tecnològic, i un equip de disseny que treballa conjuntament durant tot el cicle de desenvolupament del programari per afinar el màxim les funcionalitats i expectatives del client. Contem també amb un departament per a la gestió d’actualitzacions que vetlla per implementar les evolucions o corregir incidències, per tal de que aquest sigui perdurable en el temps.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Demostració EuromusContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Contactar

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.