T. +34 972 205 816
tel
EUROMUSLa solució integral pels professionals
del món de l'Espectacle i de l'Oci
Gestió d' Espectacles
El software per gestionar la venda d'Entrades i Abonaments per Espectacles Culturals

Permet gestionar el conjunt de necessitats amb una unica plataforma, tant d'esdeveniments esportius, culturals o musicals. Euromus engloba la venda d'entrades, i productes de marxandatge, gestió de la programació, abonaments, concerts, esdeveniments, i la gestió de la relació amb els visitants, a través del CRM, fet que facilita les accions comercials i de màrqueting.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Avantatges
  • Gestió d'espectacles i abonaments
  • Disseny de Recintes i Sales, mapeig gràfic
  • Comercialització  taquilles o Internet
  • Control i gestió dels aforaments (Numerats i No Numerats)
  • Orientat al màrqueting: Relació amb els clients i gestió de públic
  • Cobrament online
  • Possibilitat de connexió per a venda online amb hotels, agències o Tour operadors
  • Venda per Internet, "Print at Home" o Mòbil tiquet,  autentificant l'entrada en el control d'accés, amb codi de barres o QR.
img_espectacles2
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Obtingui una millora immediata

TECNOLOGIA PER A LA COMERCIALITZACIÓ D'ESPECTACLES

Innovador sistema de venda d'entrades d'espectacles i abonaments, que ofereix la disponibilitat de seients disponibles per tots els canals integrats. Li permetrà incrementar les seves vendes i donar facilitats el consumidor adquirint la seva entrada anticipadament. Ofereix també diverses solucions de entrades "Print-at-Home" i control d'accés al recinte.

banners315_online_catbanners315_moduls_cat

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
Clients
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.