T. +34 972 205 816
tel
CCALGIRConsultoria i desenvolupament informàtic
Una empresa de confiança al seu servei
Serveis

CCALGIR és una empresa especialitzada en consultoria informàtica i serveis relacionats amb les tecnologies de la informació. El nostre objectiu és aportar solucions informàtiques integrals i optimitzades a cada un dels nostres clients, aconseguint així augmentar el valor afegit de cada negoci.

La nostra experiència i l’ús de metodologies avançades, ens permeten aportar un ventall de serveis fiables, complint sempre amb criteris d’eficiència, qualitat, competitivitat i rendibilitat.

Consultoria

Consultoria informàtica de qualitat i un assessorament constant per tal d'assolir els objectius del seu negoci.

Solucions a Mida

Implementació d'adaptacions i desenvolupaments a mida de les nostres plataformes de gestió i programes informàtics.

Desenvolupament de Canals Online

Desenvolupem solucions per a la gestió online evolucionant cap a nous serveis i aplicacions.

Manteniment i Actualitzacions

Un cicle de vida controlat és la clau per treure el màxim rendiment de la seva inversió en tecnologies de la informació.

Formació

Oferim sessions formatives personalitzades del programari per aconseguir el màxim rendiment del seu negoci.

Atenció al Client

Som el seu partner en tecnologies de la informació, el nostre equip està a la seva disposició per atendre'l.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.