T. +34 972 205 816
tel
CCALGIRConsultoria i desenvolupament informàtic
Una empresa de confiança al seu servei
Qui som

A CCALGIR desenvolupem i comercialitzem software empresarial, i ens dediquem a la consultoria informàtica, amb més de 40 anys d'experiència. Fruit de la nostra inquietud, que ens manté en constant evolució, i de la voluntat d'oferir solucions que facilitin els processos tècnics i funcionals, fa uns 20 anys, varem desenvolupar una solució innovadora, EUROMUS per ajudar als museus en la gestió operativa del dia a dia,  i que ha anat creixent per donar resposta a les noves necessitats globals de gestió. EUROMUS es reconegut com una de les solucions líders del mercat pel que fa el sector de gestió de visitants, tant pel número d'institucions que hi confien, com per la tecnologia aplicada.

Les mes de 150 implantacions a centres culturals de tot Espanya ens avalen.

Els nostres valors es basen en la senzillesa, Innovació, qualitat, integritat, agilitat, dinamisme, i professionalitat

Per tal de portar a terme amb les màximes garanties les implantacions i seguiment d’EUROMUS en els diferents centres culturals, CCALGIR treballa amb una alta responsabilitat en la gestió integral del projecte, seguint una planificació clara i aplicant punts de control i revisió constant. El seguiment de metodologies eficients i prenent com a base els estàndards, i el coneixament de les necessitats dels diferents centres (Museus, Parcs Temàtics, Bodegues, Centres Culturals) permeten a CCALGIR assegurar uns òptims resultats en la posta en marxa d'EUROMUS.

A CCALGIR, degut a la nostra experiència, coneixem les implicacions que comporten les implantacion de solucions basades en Tecnologies de la Informació per a la gestió de cada centre, per això els nostres professionals es recolzen en la seva experiència, el coneixement del negoci i de les tecnologies, per minimitzar, disminuint l'impacte econòmic i estructural que la implantació de nous sistemes i els nous mètodes de treball provoca en les organitzacions.

En cada una de les implantacions d’EUROMUS, vetllem perquè:

  • Els nostres professionals orientin durant tot el procés al Client, proposant solucions adaptades al seu negoci i possibilitats
  • Els usuaris rebin la formació necessària per tal de que siguin plenament autònoms en el seu funcionament.
  • L'alt grau d'identificació i implicació amb el Client i el seu negoci fan que els que dipositen la seva confiança en CCALGIR, obtinguin un alt grau de satisfacció.

Per mes informació, poden consultar els nostres clients o poden contactar amb nosaltres, per tal d'explicar-nos les seves necessitats o bé demanar més informació del nostre producte.

Equip

Comptem amb un equip de professionals amb una àmplia experiència en l’àmbit de l’enginyeria tecnològica i disseny de software. El nostre objectiu és disposar d’un equip humà motivat, i exigent, amb l’ànim d’oferir solucions informàtiques integrals i un servei amb la màxima qualitat.

Treballem els projectes amb il·lusió i professionalitat, i acompanyem els clients en tot el procés de posta en marxa de la solucions que més s'adaptin a les seves necessitats, amb l'objectiu de tenir els clients satisfets.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+
DEMOSTRACIÓ ONLINEContacti amb nosaltres per a una demostració d'Euromus Oferim presentacions del producte in situ, i remotament
Demostració ONLINE

byccalgir
CCALGIR, empresa referent en el desenvolupament de solucions integrals per a tot tipus d’empreses, i amb una gran experiència per oferir les millors solucions en la gestió cultural.

Visiti CCALGIR

Newsletter

* indicates required

La comunicación enviada quedará incorporada a un fichero del que es responsable CCALGIR, S.L.. Esta comunicación se utilizará exclusivamente para tratar sus datos para atender su solicitud, siempre de acuerdo al Reglamento (UE) 2016/679 (RGPD), la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD) y el Real Decreto 1720/2007 de desarrollo de la LOPD), sobre protección de datos. Sus datos no se comunicaran a terceros, excepto por obligación legal, y se mantendrán mientras no solicite su cancelación.
En cualquier momento usted puede ejercer los derechos de acceso, rectificación, portabilidad y oposición, o si procede, a la limitación y/o cancelación del tratamiento, comunicándolo por escrito, indicando sus datos personales a Avinguda Sant Francesc, 13 baixos 17001, Girona o mediante un email a comercial@ccalgir.es.